ACTUEEL

Wethouder Amersfoort waarschuwt TSN

De Amersfoortse wethouder Hans van Daalen heeft een waarschuwing uitgedeeld aan Thuiszorg Service Nederland (TSN). TSN heeft niet alle salarissen (volledig) van medewerkers die de organisatie heeft overgenomen van Amant uitbetaald. Dat meldt deStadAmersfoort.nl.

Overname personeel Amant

TSN heeft sinds 1 januari 2010 ruim vierhonderd medewerkers van Amant overgenomen. Deze mensen zouden sindsdien lagere reiskosten en minder loon ontvangen. Lost TSN de problemen niet op dan kan Van Dalen een boete geven of geen indicaties meer doorgeven aan TSN. Dit is echter een laatste redmiddel.

Overgangssituatie

Wethouder Van Daalen heeft al eerder met TSN gesproken over de situatie. De problemen zijn toen toegeschreven aan de overgangssituatie, weet deStadAmersfoort.nl. TSN heeft na een gesprek met de wethouder vorige week acties uitgezet om de problemen op te lossen. Donderdag volgt een voortgangsgesprek tussen TSN en de wethouder. Van Daalen wil dan strakke afspraken maken met TSN om te voorkomen dat de gemeente geld moet bijleggen voor de huishoudelijke hulp zoals in 2009 bij Amant gebeurde.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

LourdesBAKER22

28 juli 2011

Do you recognize that this is correct time to receive the <a href="http://bestfinance-blog.com">loan</a>, which can make your dreams come true.

Top