ACTUEEL

HWWZ geeft personeel massaal officiële waarschuwing

HWW Zorg heeft 34 personeelsleden van verpleeghuis Houtwijk in Den Haag een officiële waarschuwing gegeven voor het onjuist bejegenen van patiënten. Vijf andere medewerkers zijn om dezelfde reden ontslagen. Dat meldt RTV West naar aanleiding van het plan van aanpak van HWW Zorg dat de organisatie moest opstellen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). 

Plan van aanpak

Het plan van aanpak van HWW Zorg is goedgekeurd door de IGZ. De organisatie moest het plan opstellen, omdat er de afgelopen tijd veel problemen waren met de zorg. Volgens RTV West blijkt nu ook de zorg in verpleeghuis de Eshoeve onder de maat te zijn. De inspectie zal de komende maanden enkele onaangekondigde bezoeken afleggen bij de verpleeghuizen van HWW Zorg.

In het plan is ook opgenomen dat op alle negen locaties per direct een extra verpleegkundige is aangesteld. Daarnaast is er meer aandacht voor opleiding en training van het personeel.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

16 mei 2010

zij die zonder zonden zijn werpe de eerste steen!!!!!!!!!

hhoe durft men zo zijn eigen personeel te straffen, het bloed is onder onze nagels weggehaald, onze ruggen zijn gebroken, onze wil is op de proef gesteld ons uithoudingsvermogen UITGEMERGELD en dan DIT ! DIT IS ZO ZWAAR ZIEK, GROF, NONSUPPORTIEF, RUGGRGRAATLOOS, ETC.

Top