ACTUEEL

Elkerliek opent Q-koortspoli

Ook het Elkerliek ziekenhuis in Helmond begint een speciale Q-koortspoli vanwege het nog steeds stijgende aantal Q-koortspatiënten in de regio. Dat heeft het ziekenhuis vrijdag bekendgemaakt. Het Elkerliek is daarmee het vierde ziekenhuis in Nederland met een Q-koortspoli.

Chronische Q-koorts

De polikliniek in het Elkerliek ziekenhuis opent vrijdag haar deuren en richt zich op patiënten met een chronische vorm van Q-koorts en patiënten die klachten blijven houden nadat zij Q-koorts hebben gehad.

Vier poli's

Eerder zijn het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, Ziekenhuis Bernhoven in Oss en het Canisius-Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen al een Q-koortspoli gestart. In het UMC St Radboud in Nijmegen huist sinds kort een Q-koorts expertisecentrum waar kennis over en ervaring met acute Q-koorts en de chronische variant zijn samengebracht. (ANP)

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top