ACTUEEL

Collette nieuwe interim-bestuurder Ipse de Bruggen

Jeroen Collette is benoemd tot interim-lid van de raad van bestuur van gehandicapteninstelling Ipse de Brugge. Hij is op maandag 12 juli gestart met zijn interim-opdracht.

Doorontwikkeling Ipse de Bruggen

Collette zal zich richten op het doorontwikkelen van Ipse de Bruggen. Hij zal zich ondermeer bezig houden met de processen en de invulling van de (management-)  informatievoorziening, de voorbereiding van het management development programma en de medezeggenschap cliënten.

Jeroen Colette

Collette is ondermeer werkzaam geweest bij het Diaconessenhuis in Eindhoven, het College voor Zorgverzekeringen en het College Toezicht Zorgverzekeringen, het Maasstad Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. In de jaren negentig was hij werkzaam als divisiedirecteur bedrijfsvoering en directeur facilitair bedrijf bij het LUMC.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

de Haan

2 augustus 2010

Gefelicteerd Jeroen, mooie uitdaging! Maar misschien kan ik Ipse beter feliciteren...!Marina

Anoniem

3 juni 2011

Weer een bestuurder die Ipse de Bruggen zal verlaten

De heer ir van Bergen mag wel benoemd(voormalig voorzitter raad van toezicht IPSE

Top