ACTUEEL

Ten Brummelhuis in toezicht William Schrikker Groep

Ten Brummelhuis in toezicht William Schrikker Groep

Yvon ten Brummelhuis is per 1 september lid van de raad van toezicht van de William Schrikker Groep, een landelijk werkende gespecialiseerde jeugdzorginstelling. Ten Brummelhuis was tot voor kort lid van de raad van bestuur van Stichting Zonnehuizen in Zeist, een landelijk werkende organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs.

Ten Brummelhuis

Ten Brummelhuis werkte eerder onder meer als voorzitter van de raad van bestuur bij Stichting Bronlaak-Heimdal in Oploo. Ten Brummelhuis heeft zitting in de raad van toezicht van jeugdzorgorganisatie Pactum. Per 1 januari 2011 neemt zij  formeel zitting in de raad van toezicht van gehandicaptenzorgorganisatie Cello.

William Schrikker Groep

De William Schrikker Groep (WSG) werkt voor kinderen en ouders met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De WSG telt 10.000 cliënten en heeft ruim 1000 medewerkers. De WSG biedt alleen door de kinderrechter opgelegde hulp.

4 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

23 april 2011

word tijd dat de wsg onder toezicht komt
ouders voorliegen en ook kinderen laten liegen
valse beloftes maken en niet nakomen
den-haag moet eens wakker worden
wsg houd de ouders bewust van hun kinderen weg
ik schaam me diep om nederlander te zijn
wsg beinvloeden kinderrechters ook

Anoniem

31 mei 2011

dat klopt het wordt eens tijd dat wsg onder toezicht komt en WSG beinvloeden kinderrechter dat klopt ook en dat WSG valse belofte maken aan de kinderen klopt ook en de belofte die WSG maakt dat wsg die niet na omt klopt ook en WSG doet ook de voor liegen en ook de kinderen laten liegen ,DenHaag moet eens wakker worden wandt de kinderen lopen niet voor nicks weg wandt WSG verdied de kinderen naar de ouders te gaan WSG zegt zelf tegen de kinderen dat de kinderen nooied meer naar de ouders mogen wonen wandt ik moeder was er zelf er bij dat WSG het zegt tegen mijn kind en ook moest het kind nog een keer zegen dat zei nooied meer naar huis mag gaan wonen en er zijn nog meer fouten wat WSG maakt maar het is te veel om op te schrijven

Anoniem

5 december 2011

Deze mevrouw Yvon ten Brummelhuis staat genomineerd om vervolgd te worden door justitie.

Eerst de Zonnehuizen wurgen en uitkleden en dan weigeren haar riante bonussen terug te storten, terwijl het echte personeel en de kinderen kunnen doodbloeden.
Hemel tergende antroposofen maffia en een lakse alleen aan zich zelf denkende kliek van GGZ bestuurders.

Maakt samen dat we ons diep mogen schamen.

E.vos

21 augustus 2017

De wsg is inderdaad een verkeerde instelling en ik snap niet dat ze nog bestaan, wsg weg ermee!

Top