ACTUEEL

Gert van Dijk voorzitter ledenraad PGGM

Gert van Dijk (62) is benoemd tot voorzitter van de ledenraad van de coöperatie PGGM. Van Dijk is door de ledenraad gekozen op voordracht van het coöperatiebestuur. De benoeming geldt voor een periode van vier jaar.

Benoeming

Martin van Rijn, voorzitter raad van bestuur PGGM: ”Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van Gert van Dijk. Hij heeft zeer ruime kennis van en ervaring met financiële en agrarische coöperaties en een duidelijke visie op de rol van de ledenraad binnen een coöperatie. Vanuit deze achtergrond gaat hij de ledenraad van PGGM verder vormgeven.”

Achtergrond

Gert van Dijk was als adviseur al betrokken bij de oprichting van de coöperatie PGGM. Van Dijk is op dit moment onder meer hoogleraar Marktkunde en Consumentengedrag aan Wageningen Universiteit en hoogleraar Social Venturing & Cooperative Entrepreneurship aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij bestuurder van verschillende (agrarische) organisaties.

PGGM ledenraad

De ledenraad van PGGM vertegenwoordigt de belangen van alle coöperatieleden en bestaat momenteel uit afgevaardigden van vakbonden, onder wie gepensioneerden en werkgeversorganisaties. De coöperatie PGGM kent op dit moment ruim 475.000 leden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top