ACTUEEL

Van der Reijden vertrekt bij ZuidZorg

Hein van der Reijden treedt per 1 april 2012 terug als lid van de raad van bestuur van ZuidZorg. Na vijf jaar lid te zijn geweest van de raad van bestuur van ZuidZorg, gaat Van der Reijden met vervroegd pensioen.

ZuidZorg is momenteel bezig met de ontwikkeling van nieuw strategisch beleid. Onder het motto ´Samen Vooruit´ wil ZuidZorg zich verder ontwikkelen tot een moderne cliëntgerichte organisatie. Voor Van der Reijden is dit een natuurlijke moment om ruimte te maken voor een opvolger. Zo kan onder de verantwoordelijkheid van een nieuw bestuur ´Samen Vooruit´ worden voorbereid, vormgegeven en uitgevoerd. Samen met andere organisaties wil ZuidZorg een breed en samenhangend aanbod van diensten op wijk- en buurtniveau realiseren.

Opvolger

Met behulp van een extern bureau zoekt de raad van toezicht naar een opvolger voor Van der Reijden, die samen met bestuursvoorzitter Marc Veldhoven en het managementteam richting zal geven aan de transitie naar een cliëntgerichte organisatie. Van der Reijden blijft tot medio 2013 als adviseur verbonden aan ZuidZorg.

Inzet

Van der Reijden is in diverse directiefuncties actief geweest, waaronder bij het AMC, het Slotervaart ziekenhuis en Dianet Dialysecentra. De raad van toezicht, de raad van bestuur en het managementteam hebben begrip voor zijn besluit en zijn hem erkentelijk voor zijn professionele inzet in de afgelopen jaren.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top