Artikel

Willem van der Ham

Willem van der Ham (1949) is sinds januari 2009 voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten. Sinds 1998 is hij adviseur van de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie, hier is hij tot 1994 ook bestuurslid geweest.

Loopbaan Van der Ham

Na een opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Leiden en een opleiding Anesthesiologie in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein is Van der Ham in 1979 aan de slag gegaan als anesthesioloog in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Hij is daar nog steeds werkzaam.

Van der Ham is onder meer tien jaar voorzitter geweest van het Convent van Vrijeberoepsbeoefenaren van Medisch Specialisten in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en gedurende zes jaar voorzitter van de Commissie Beroepsbelangen Rechtspositie Anesthesiologie.

4 Reacties

om een reactie achter te laten

Bouquet

1 september 2010

Willem van der Ham, algemeen voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten: “In Duitsland zijn enkele ziekenhuizen in handen van beursgenoteerde bedrijven. Die gooien gewoon het oude ziekenhuis plat en bouwen in logistiek en organisatorisch opzicht een nieuw en efficiënt gebouw. Die maken 15 procent nettowinst per jaar.” Artikel oorspronkelijk gepubliceerd in Logistiek op 3 april 2009.Wat gaan we doen?

Moent

19 januari 2011

Doormiddel van een leugendetector kun je een geschreven tekst, bijvoorbeeld van een gesprek, op waarheid verifiëren.

http://www.legalconnections.nl/?gclid=CMXe87TxxaYCFcKIDgodn3ozIQ

http://www.schalke.nl/

http://www.beschuldigd.nl/

http://www.elfri.be/leugendetector

NsjiELjxXE

1 maart 2011

29Sr7L <a href="http://brqirqngvfkq.com/">brqirqngvfkq</a>, [url=http://sflwatndckwy.com/]sflwatndckwy[/url], [link=http://yoytjqwkfkkt.com/]yoytjqwkfkkt[/link], http://gsomwkekkaiq.com/

home loans

6 januari 2012

If you are willing to buy a car, you will have to receive the personal loans. Moreover, my sister usually takes a college loan, which is really useful.

Top