Artikel

Wim van Minnen

Wim J. van Minnen (1949), directeur van de CSO, heeft een opleiding gevolgd tot sociaal pedagoog. Gefocust op de inrichting van de samenleving opdat mensen daarin tot hun recht kunnen komen. Tegelijkertijd gericht op de ondersteuning van mensen opdat zij in deze samenleving voluit kunnen deelnemen.

Tien jaar gewerkt in achtergestelde wijken. Door persoonlijke omstandigheden betrokken geraakt bij de wereld van mensen met een handicap. Tien jaar gewerkt bij een samenwerkingsverband van aanbieders van diensten aan mensen met een handicap.  Thuisondersteuning, nieuwe vormen van wonen, audiologische zorg waren werkvelden.

Secretaris van het Gestructureerd Overleg Gehandicaptenbeleid tussen de Rijksoverheid en “het veld” ( GOG secretaris). Tien jaar directeur van achtereenvolgens de Gehandicaptenraad, de CG-Raad en de Federatie van Ouderverenigingen. Sinds 2007 jaar directeur van de CSO, de koepel van ouderenorganisaties met ruim een half miljoen georganiseerden bij de lidverenigingen Unie KBO, PCOB, NVOG (gepensioneerden) en NOOM (Oudere migranten).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top