Martin Lijssen

Martin Lijssen

Martin Lijssen is werkzaam bij Siza in de functie manager Beleid & Advies en tevens concern controller. Leiding geven aan een multidisciplinair team dat klanten integraal kan ondersteunen en adviseren bij hun bedrijfsvoering vraagstukken.

Als registeraccountant de sporen verdiend zowel in de accountancy als in de GZ-sector oa als concern controller. Veel ervaring op het gebied van wet- en regelgeving in de gezondheidszorg en daarmee samenhangend gezond financieel beleid, managementinformatie die aansluit bij de vraag uit het primaire proces, treasury (vermogensbeleid, geldstromen, leningenportefeuille) en het opzetten van een adequate planning en control cyclus gericht op een integrale benadering (zorg, vastgoed, financiën, HRM, risicoherkenning enz.).

In de vrijetijd paravolleybal met hoogtepunt in 2000 deelname aan de paralympische spelen in Sydney, en diverse Wk’s en Ek’s. Als teammanager in 2008 betrokken bij paralympische spelen Beijing voor paravolleybal dames. De dames hebben daar de bronzen medaille gewonnen.

Geschreven blogs