Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. zorg

    Hoe is het mogelijk dat hier op deze Skipr info de waren feiten over het Covid onder de dekmantel gehouden in alle vormen.
    Hier LAREB die wordt gesubsidieerd door VWS . LAREB staat voor Landelijke registratie evaluatie bijwerkingen en heeft een essentiële taak, het signaleren van risico’s van het gebruik van geneesmiddelen en vaccins in de dagelijkse praktijk en het verspreiden va kennis hierover. Het feit dat het LAREB zich diende af te scheiden van het RIVM is een logische stap, omdat het RIVM natuurlijk volledig PRO-VACCINATIE is en het LAREB, als slagersdochter van het RIVM, niet echt neutraal het eigen vlees kon keuren. Dat zou nu wel het geval moeten zijn, maar het is voor Agnes Kant (directeur) actueel hebben horen spreken- niet echt een neutrale club, wanneer je bijna koste wat het kost vaccinatieklachten gaat minimaliseren en alles rondom de ernst van bijwerkingen /aandoeningen gaat down-playen ? In Engeland is er eenzelfde agentschap ,namelijk het MHRA ( Medicines and Healthcare products Agency ) dat de functie die LAREB in Nederland aanpakt ,heel wat serieuzer benadert. Vooral doordat dit MHRA een uitgebreidere taak heeft, en veel krachtiger haar perspectief en inzichten deelt. Onafhankelijk in praktische zin. Er is een rapport ,opgesteld door de Evidence- Based Medicine Consultancy Ltd ( EBMC) dat recent werd aangeboden aan het MHRA. Middels het uitdelen van een Gele Kaart. EBMC is een onafhankelijke medische onderzoeksbureau dat wereldwijd betekenisvolle bijdrage levert aan de kwaliteit van de gezondheidzorg . Dat doen zij door middel van rigoureus onderzoek en innovatie onderzoeksmethodologie voor de gezondheidzorg. Heden geeft het EBMC dus een SCHOKKEND en FEITELIJK ONTHULLEND kijkje achter de Covid -vaccinatie-schermen en deelt zij een GELE KAART uit!!! . MHRA STOP MET VACCINEREN!! dr. Tess Lawrie ( MBBCh, DFSRH,Phd) is directeur van het genoemde MHRA . Als directeur zet ze zich in om de kwaliteit van de gezondheidzorg te verbeteren . Zij verzoekt dringend onmiddellijk te stoppen met het vaccinatieprogramma vanwege de vele bijwerkingen ,met name bij jonge mensen! De aard en verscheidenheid van de aan het Yellow Card System gemelde ADR’s ( Adverse DrugReaction =bijwerkingen) zijn consistent met potentiele pathologieen die in dit document worden beschreven en worden ondersteund door andere recente wetenschappelijke artikelen over door vaccins .veroorzaakte schade,die wordt gemedieerd door het spike eiwtproduct van het vaccin (2,3) Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedstroom giftig zijn voor de mens. Het is verbijsterend te lezen dat hier, de producent Astra Zeneca en de EU alsmede Brussel een juridische spel spelen in de levering van vaccins , terwijl aan de overkant van de plas Het Engelse LAREB oproep te stoppen met vaccineren. Overigens niet het eerste land wat er mee is gestopt . Hier lopen mensen met verstand op NUL als schapen de prik locatie binnen. Werkelijk niet te bevatten .