• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. M claus

    Mijn vrouw in ik zijn beide gevaccineerd met AstraZeneca. Beide geen noemenswaardige problemen gehad van beide prikken. We willen nu graag een derde prik. Maar wel met AstraZeneca. Volgens ons een prima vaccin. We moeten ons niet met verschillende type vaccins laten vaccineren omdat de wetenschap nog te weinig weet van het virus en hoe het zich gedraagt. In The uk krijgt ook iedereen een derde prik met AstraZeneca. Mij bekruipt een beetje een te politiek en commercieel gevoel bij de keuze voor een “boosterprik” Na de Brexit maken ze het elkaar lastig om zaken te doen.
    Astra is in eerste instantie goedgekeurd. Ik hoor en lees veel klachten van mensen die cocktails van Vaccins hebben gekregen. Wij staan op het standpunt dat veel wetenschappers een mening hebben maar niets 100% zeker weten.
    We leven gezond en vertrouwen op onze afweer. We willen graag een derde prik maar wel de regie houden over wat we eten en wat we ingespoten krijgen.