Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. zorg

  De belangrijkste vraag over het COVID-19 vaccin is nog niet beantwoord..
  De makers van de vaccins hebben geen gegevens waaruit blijkt dat hun overhaast geproduceerde genetische gemanipuleerde spuit tegen COVID-19 het probleem van de cytokine-storm hebben overwonnen.
  Toen de vaccin-producenten hun papieren bij de FDA indienden voor de Emergency Use Authorization ( NB; Een EUA is niet hetzelfde als een volledige goedkeuring van de FDA) ,was een van de vele hiaten in de gegevens die zij rapporteerden, het feit dat zij niets in hun testen hadden opgenomen waaruit bleek dat zij dat vervelende probleem van Vaccine Enhanced Disease hadden overwonnen. De inmiddels 223 doden na dit genetische proef scenario zijn een begin van ongewisse afloopt voor alle proefpersonen die hier een vermeende veiligheid aan ontlenen .
  Artsen die ooit hun eed hebben afgezworen zouden zich wel driemaal moeten bedenken om met deze volkomen onveilige situatie van deze in de haast op de markt gebrachte genetische gemanipuleerde spuit hun naam aan te verbinden.
  Het is de vraag of zij in deze zowel juridische als ethisch aansprakelijk kunnen worden gesteld.