Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. zorg

  Het is verbazend dat in de 12 maanden van angstpandemie de bevolking middels de spoedwet en andere dictaturale maatregelen alle zelfbeschikkingsrecht die is vastgelegd in de grondwet is ontnomen.
  Als we kijken naar de mortaliteit cijfers van covid nu (4.3.21) 15.730 waarvan niet transparant is door covid overleden of met covid overleden.
  Is de prijs die nu moet worden betaald in alle opzichten staat niet in verhouding . De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst die het standpunt van het RIVM overnemen zouden er goed aan doen dit te heroverwegen of te evalueren . En aan alle medici die hem hier in de basis omarmen: ga nu eens objectief, evidence based kijken en analyseren met wat voor virus we nu daadwerkelijk te maken hebben en wat het kernprobleem van deze hele crisis is! En wat vervolgens als enige
  oplossing (RIVM) halsstarrig en dwingend richting de hele bevolking aangedragen wordt. Om nog maar te zwijgen over de ,in overgrote mate, zinloze en destructieve maatregelen. Het zal mij niet verbazen dat deze reactie verwijderd wordt. Want tja censuur is inmiddels ook op dit punt volstrekt normaal in dit land .
  Tot slot .
  De farmaceutische wordt er in ieder geval niet slechter van. We gaan door met een sociaal experiment op de bevolking ( mondkapjes/apps/social distancing etc) door naar een medisch experiment met een genetische gemanupuleerde inenting waarvan de lange en korte termijn gevolgen zeer ongewis zijn.