• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 5

 1. Koos Dirkse

  Dit is geen beleid, maar een schrikbewind! ‘De ziekenhuizen en IC’s komen vol te liggen’. Doe dan daaraan wat nodig is en breng alles weer op sterkte. De kabinetten hebben aan alle kanten laten inkrimpen en personeel laten vertrekken! En nu worden er maatregelen genomen om beleid waaraan de regering schuldig is! Het kabinet schiet hiermee in zijn eigen voet!

  • Frank Conijn

   Overdrijven is ook vak. Bovendien is er een tekort aan verplegend personeel en met name IC-personeel. Dat los je niet zo maar even op. Je zult dus met andere maatregelen moeten komen.

  • Frank Conijn

   “een vak”. Verder kost drie weken verblijf op een IC kapitalen. En van de mensen met covid die op de IC belanden overlijdt nog steeds een derde, en nog eens een derde houdt er wezenlijke, langdurige klachten aan over, misschien wel blijvende. IC-opschaling is dus op zijn best een lapmiddel.

 2. Frank Conijn

  De maatregelen gaan het tij niet keren, dat zal iedereen duidelijk zijn. Het is dus wéér een slappe hap die Den Haag serveert. Wat het tij wel zal keren, en tegelijkertijd veel vriendelijker is voor de mensen die zich wel hebben laten vaccineren is dit:
  .
  * Een extra eigen risico van €1000 voor mensen die zich niet hebben laten vaccineren en opgenomen moeten worden vanwege een ziekte die ze met vaccinatie hadden kunnen voorkomen.
  .
  * Een brief van de eigen huisarts aan alle niet-gevaccineerde mensen waarin uitgebreid uitgelegd wordt dat de vaccins veilig zijn en de anti-vaccinatieberichten gebaseerd zijn op pseudowetenschap, (nog niet eens) halve waarheden en hele leugens. Deze briefcampagne zou centraal opgezet moeten worden om de huisartsen niet te veel te belasten. Huisartsen genieten veel vertrouwen bij mensen, dus dit zou effect moeten hebben.
  .
  * QR-code voor alle bijeenkomsten waarop de toegang gecontroleerd kan worden, als extra stimulans om zich te laten vaccineren.
  .
  Met deze maatregelen kan iedereen weer gewoon naar zijn werk, zijn mondkapjes alleen nog nodig voor mensen die zich niet helemaal lekker voelen of snotterig zijn (‘source control’), en kan zelfs de nachthoreca eindelijk weer eens open.

 3. zorg

  De gruwel van het Covid-19-spuitje !
  Deze DNA-veranderende injecties door 5 producenten uit de spuit industrie, Pfizer ,Moderna, alsook Johnson & Johnson, het Britse AstraZeneca en het Chinese Sinovac . Van 14 december 2020 tot 10 september 2021 meldde het eigen VAERS- rapportagesysteem ( Vaccine Adverse Events Reporting System) van de Amerikaanse regering , 14.925 sterfgevallen door vaccins ( nog steeds officieel injectie) . Een klokkenluider melde dat er meer dan 45000 overlijdens ,binnen 3 dagen uit slechts een van de negen districten waren . Maar net zoals hier het Lareb worden minder dan 1% van de nadelige ingrijpende bijwerkingen en sterfgevallen daadwerkelijk aan VAERS gemeld. Een meer nauwkeurige en realistische schatting zou zijn, het gemelde aantal sterfgevallen met 100 of minimaal met 10 te vermenigvuldigen , zou variëren van bijna 150.000 sterfgevallen. Combineer dit met de EU-cijfers van 25.248 gemelde doden na de spuit ,over ruwweg dezelfde periode tot 18 september 2021 ,dan zitten we met deze cijfers totaal op meer dan een kwart miljoen doden na het spuitje. Het is dus aan te nemen ,dat miljoenen mensen over de hele wereld reeds zijn gestorven als gevolg van de Big Pharma kill shots. En dit is nog maar het begin …..!! Met 81% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen in september in het Verenigd Koninkrijk ,onder degenen waarvan is vastgesteld dat ze al geïnjecteerd waren, is het bewijs van dodelijkheid schade veroorzaakt door een van de genoemde producenten uit de spuit industrie. Dit alles is geen complot verhaal maar feiten getuigenis verklaarde o.a. Rochagne Kilian dokter van de spoedafdeling in Ontario , die onlangs ontslag nam wegens de achterlijkheid van de draconische, tegen de gezondheid gerichte Covid-19 protocollen plandemie. 80 % van de binnenkomende spoed patiënten die zij in de afgelopen maand behandelde en die leden aan mysterieuze problemen ,dubbel geïnjecteerd waren. Vlak achter het Britse genoemde dodental ,ligt het aantal van 76% van de in september gemelde Covid-19 sterfgevallen in de Amerikaanse staat Vermont die ook volledig waren geïnjecteerd.
  Dus geen pseudo cijfers maar keiharde feiten.
  Alle verdere maatregelen zijn dan ook louter bedoeld voor verdere controle en dictatuur van de Nederlandse en Wereld bevolking.
  Dit weg kijken en de gevolgen van de werkelijke feiten achter het toneel Covid-19 is beschamende groot.
  En heeft totaal niets te maken met gezondheid zorg in de breedste zin van het woord van EU inwoners of Wereldbevolking elders.