• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. zorg

    Het werkelijk verbijsterend dat mensen denken dat een QR code van dit verfoeilijke controle systeem (1.2 miljard betaald van gemeenschapsgeld) de oplossing is. Het doel is slim in elkaar gezet ( voor zover je van slim kunt spreken) . Je pompt voor ruim een miljard aan vals positieve testen en test locaties en zogenaamde zeer lachwekkende gratis testkits de maatschappij in en je kunt wachten op een toename en effecten uit die maatregel. Dat is inmiddels wel duidelijk . Dat we midden in een griep influenza seizoen zitten wordt nauwelijks over gesproken. Waar ook niet over gesproken wordt is de verdubbeling van personeel bij Lareb .
    Het Bijwerkingencentrum in Nederland . Dit bureau is verre van onafhankelijk ,en de registraties van de meldingen zijn niet veel meer dan een bureaucratische procedure. Ernstige bijwerkingen worden niet serieus onderzocht, en het instituut doet niets om de consument te informeren over de risico’s van vaccins en huidige Covid injecties . Het Lareb wordt gefinancierd door de overheid ,die de beheerder is van het RVP (rijk vaccinatie programma) en staat aan de kant van de spuit industrie. De toename van personeel heeft alles te maken met de toename van het aantal injecties en de daaruit ontstane bijwerkingen en meldingen. Deze zijn explosief toegenomen. Maar de directeur Agnes Kant is het kennelijk niet gelukt om hier transparant over te zijn in de grote Dagbladen. De voorbereidingen van dit personeel probleem begonnen een jaar geleden al. Dat is terug te zien in het aantal medewerkers : van 50 toen naar ruim 100 nu. Nodig om al die extra meldingen aan te kunnen. Alsnog blijkt uit een onderzoek van De Groene Rekenkamer ( een door ingenieur-wetenschappers en journalisten opgerichte stichting met als missie: Cijfermatige controle van economische en/of wetenschappelijke aannames ,berekeningen alsmede de daar aan gekoppelde conclusies ) Zij worden gefinancierd door donateurs en doen geheel onafhankelijk onderzoek. Zij kwamen erachter dat er 88.000 meldingen ontbreken op de website van het Lareb. ( 4.11.2021 schreef de Groene Rekenkamer) 36% van het totaal aantal ,dat ontbreekt. Met de Covid-injectie komt Lareb in de problemen . De aantallen meldingen van bijwerkingen en sterfgevallen zijn een veelvoud van de geregistreerde aantallen van welke Covid injectie dan ook. Zijn 100 medewerkers echt niet voldoende om transparant te zijn?? En is zelfs met het onvolledige aantal meldingen die er nu op de website staan -161.470 bijwerkingen en 545 sterfgevallen op 7-11-21- er niet allang voldoende reden om vanuit het Lareb het belang van informed Consent te benadrukken en een waarschuwing te laten uitgaan naar het publiek?? In maart zei Agnes Kant nog in het BD dagblad : Het is onze taak mensen te waarschuwen en te informeren. Helaas kan ook dit op de stapel leugens die dit Covid kabinet (plandemie) vrijwel dagelijks produceert.
    De menselijke schade en maatschappelijk gevolgen waren in 2020 al niet meer te overzien en zullen het Land verder naar de afgrond brengen .
    Het intreden van de QR code is de opmaat naar volledige overgaven van burgers en grondwettelijke onrechtmatige impact op vrijheid . Die door een gecorrumpeerde rechterlijke macht probleemloos terzijde werden geschoven. Dit is Nederland niet meer!!! Dit is China van de lage landen.