• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. zorg

  De zorgen nemen met de dag toe in het Covid beleid. Met name in de huidige plannen van dit demissionair kabinet betreffende het instant houden van de Covid angst en voortzetting van de leugens van een pandemie die simpelweg naar een pandemie is geëvalueerd door de WHO Medische Wettenschappelijk ontbreekt de basis om deze status toe te kennen aan het huidige Covid circus . Iedereen die zich schuldig maak t aan het internationaal recht in artikel 7 . O.a. Niemand mag onderworpen worden aan een onvrijwillig medisch experiment. Voorts is het onmenselijk mensen onder druk zetten om normaal aan het maatschappelijk leven te kunnen deelnemen dan alleen met een experimentele gentherapie waarvan de schade per dag toeneemt . Zowel in het aantal overlijdens als zeer ernstige bijwerkingen. De toegang QR code is op grond van deze uitsluiting ( geen keuze vrijheid) tart elke menselijke waardigheid. Het is dan ook verwerpelijk dat dit kabinet onverkort doorgaat met dit verfoeilijke Covid beleid . Op geen enkel wettenschappelijk medische aantoonbare evidentie is op dit moment aangetoond dat het huidige Covid beleid resultaat laat zien. Het tegenover gestelde is wel zichtbaar . Het aantal overleden personen en ernstige bijwerkingen is bij het ingang zetten van de Gentherapie injectie exorbitant toegenomen. Bij het verder voortzetten van deze boosterinjectie (gifspuit) bij 60 -plussers zal dit aantal overlijdens en ernstige bijwerkingen zonder twijfel verder oplopen.
  In alle gevallen is dit beleid op geen enkele wijze bezig om de volksgezondheid te beschermen . Het is klip en klaar dat niemand meer met zijn rug naar de feiten kan gaan staan, als het gaat om de immense schadelijke effecten op de gezondheid van het volk bij het toepassen van deze experimentele gentherapie injectie. Waarvan de producent zelf aangeeft dat de injectie niet veilig is en dat de werkzaamheid niet duidelijk is. Spuit industrie zelf is niet aansprakelijk te stellen voor schade of overlijdens door deze injectie. Overheden hebben deze industrie zelf gevrijwaard van juridische schade claims . Dus de beer is daar los bij de spuit industrie .
  De spuitindustrie wil nu zelf het aantal (gif) spuiten naar alle leeftijd groepen verder gaan uit breiden om hun markt te vergroten .
  Het hek nu echt van de dam. Bevolking 100% belazerd en misbruikt.
  En is feitelijk het medisch experiment zelf. 85 % van de bevolking is volgens zeggen ingespoten. De toename van de ziekenhuis opname is nog nooit zo groot geweest. RIVM geeft zelf aan dat dit mislukt is. Hoe moet Nederland omgaan met deze leugens van de overheid. De sinds kort aan de waarheid van de pandemie twijfelende groep was eerder geneigd om massaal gehoor te geven aan de vrijheid beperkende maatregelen , vanuit de hoop of overtuiging dat dit hen een terugkeer naar het oude normaal zou verzekeren . Het groeiende ongeloof van deze mensen is deel veroorzaakt door het uitblijven van zo’n resultaat, waarmee het idee is ontstaan dat men om welke reden dan ook voor gek is gehouden. Zij zijn de houding van de overheid gaan zien als een opeenvolging van gebroken beloftes. Het is de hoop dat mensen die dit nog steeds ontkennen wakker worden en zien dat dit beleid onverkort zal lijden tot het grootste medische schandaal ooit.
  De gevolgen in al zijn facetten zijn voor een ieder dagelijks waarneembaar.