• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Binjamin Heyl

    Ontregel de zorg maakt meer dan duidelijk hoe verziekt hetv systeem is. Buiten het feit dat dit inmiddls ook al weer jaren speelt is het compleet onzinnign registreren bedacht door machthebbrs dien zonder het hele en eerlijke verhaal te vertellen eistten dat (leerling) verpleegkundigen en verzorgnden compleet onzinniog moesten gaan registrerenen deze brave mensen deden dat en doen dat nog steeds heel braaf. Maar niet getreurd. Aan compleet onzinnig registreren komt wellicht ooit een einde, alles in een rustig tempo zodat het lijntje niet breekt. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat verpleegkundigen en verzorgenden een beetje gaan niksen.

  2. Jorrit Stroosma

    Wat is dit Kafkaiaans; de overheid stelt geld beschikbaar zodat organisaties er achter kunnen komen dat de meeste administratie gedaan moet worden voor de overheid/zorgverzekeraars. Ik vind kunstsubsidies nog meer ter zaken doen dan dit absurde subsidieplan. Weggegooid geld!!!