• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Peter Koopman

    “Doelmatiger organiseren doet zorgkosten per patiënt in langerdurende Zorg, dalen!” Nu nam ik aan dat vooral “passende individuele professionele zorg” het IZA schraagt en het “doel” moet zijn. Nu blijkt “het bijdragen aan de lange termijnvisie van het regionale zorglandschap” criterium te worden voor langere financiering. Een bestuurlijk doel en geen individu gericht doel. De wet Langdurende zorg wordt hiermee bestuurlijk instrument, bij gebrek aan andere invloed van de Rijksoverheid. Het regionaal Zorgkantoor wordt bestuurlijk “baas” van de langdurende Zorgverlening. Tijd om CAO’s te vervangen door arbeidsvoorwaarden van ambtenaren ?

  2. Dick Nieuwpoort

    Het simpele geloof in de organisatie-adviesbureaulade oplossingen als decentralisatie, gepaard aan bezuinigingen vanuit ‘micro-zorglandschapsvisies’ onder het moment van passende zorg in ons kleine landje is ongekend en funest voor de organisatie in inhoud van de zorg an sich, de dienstverlening en plezier in het werk.