ACTUEEL

Facilicom neemt ZZG ThuisService over

Facilicom Services Group heeft met ingang van 1 februari 2012 thuishulporganisatie ZZG ThuisService overgenomen van ZZG zorggroep in Groesbeek. Door de overname wordt de thuishulptak van Facilicom in een keer bijna twee keer zo groot.

ZZG ThuisService wordt geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Facilicom dochteronderneming Axxicom Thuishulp. ZZG Thuisservice heeft 1000 medewerkers en een omzet van 13 miljoen euro. De 1000 uitvoerende medewerkers en 4500 cliënten van ZZG ThuisService gaan op in de nieuwe organisatie. Na integratie verdwijnt ook de naam ZZG Thuisservice. Skipr berichtte medio december over het overnamevoornemen, dat nu daadwerkelijk geëffectueerd wordt.

Groei

Door de overname groeit Axxicom Thuishulp uit tot een organisatie met 2800 medewerkers, inclusief de joint venture met Aveant in Utrecht. De regio Nijmegen wordt toegevoegd aan de 110 gemeenten waar de thuishulpverlener al actief is. Axxicom zal nu ook huishoudelijke hulp bieden aan mensen in de gemeenten Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal en Wijchen.

Waarborg

Met het overdragen van de thuiszorgpoot is de toekomst van de huishoudelijke hulp in Zuid-Gelderland volgens bestuursvoorzitter Dick  Herfst van ZZG zorggroep beter gwaarborgd.  “Axxicom is beter in staat om in een concurrerende omgeving de dienstverlening aan cliënten te continueren”, aldus Herfst. “Ook kunnen zij gemakkelijker hun aanbod uitbreiden met diverse gemaksdiensten.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top