ACTUEEL

Guus van Montfort commissaris bij Sophia Revalidatie

Guus van Montfort commissaris bij Sophia Revalidatie

Guus van Montfort is per 1 april benoemd als lid van de raad van commissarissen van Sophia Revalidatie. Ing Yoe Tan wordt de nieuwe voorzitter raad van commissarissen. Zij volgt per 1 april 2012 W.G. MacLennan op.

Van Montfoort

Van Montfort (1947) is bestuursvoorzitter van Actiz en bijzonder hoogleraar Bedrijfseconomie, Zorg en Medische Technologie aan de Universiteit Twente. Hij is doctor in de economische wetenschappen.  Van 1998 tot 2007 stond hij aan het roer van Achmea Zorg. Van 2007 tot 2011 was hij directeur van Kiwa Prismant. Naast de functie als lid van de raad van commissarissen bekleedt Guus meerdere nevenfuncties in de onderwijs- en zorgsector.

Ing Yoe Tan

Tan is jurist en zelfstandig organisatie adviseur. Van 1986 tot 2004 werkte zij bij Bureau Berenschot. Van 1999 tot 2011 was zij namens de PvdA lid van de Eerste Kamer.  Tan bekleedt meerdere nevenfuncties onder andere als lid van de gemeentelijke Rekenkamers van Den Haag en Lelystad, alsmede toezichtfuncties in de cultuur & mediasector, onderwijs- en zorgsector. Sinds 2005 is zij als lid van de raad van commissarissen verbonden aan Sophia Revalidatie.

Sophia Revalidatie

Sophia Revalidatie, gevestigd in Den Haag, Delft, Gouda en Zoetermeer, biedt revalidatie op specialistisch niveau voor  kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Sophia Revalidatie werkt intensief samen met een groot aantal instellingen voor de gezondheidszorg in de regio, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen voor lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

JYYiHEiv

14 april 2012

Hallo,ik heb al een aantal sropenen (Scoyer, Raf Verhaegen, ) gevraagd wanneer de volgende tapasavond is, maar niemand kan mij een antwoord geven. Daarom probeer ik het via deze weg.Groeten,oud foerier Michel

Top