ACTUEEL

Man ontvoert eigen kinderen uit zorginstelling

Man ontvoert eigen kinderen uit zorginstelling

Een 49-jarige man uit Waalwijk is zaterdagavond opgepakt nadat hij zijn twee kinderen had ontvoerd uit een zorginstelling in Goirle. Daarbij bedreigde hij het personeel met een mes. Dat meldt Omroep Brabant.

Het meenemen van de kinderen door de vader was tegen de afspraken in. Zij waren tijdelijk bij de instelling ondergebracht. De politie kon de man zaterdagavond aanhouden nadat zij op de hoogte was gesteld van de ontvoering.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Koppenol

16 juli 2012

Men weet zo niks van achtergronden uiteraard. Doch dit had de man beter niet kunnen doen.
Echter reagerend op materie Jeugdzorg en andere instanties: Meldplicht had er allang moeten zijn en met name wanneer gezag ter sprake is in familierecht en men te maken heeft met "borderliners" veelal vrouw- moeder.
Deze mensen zijn volgens deskundigen zelve geestesgestoord en hebben kenmerken waar Jeugdzorg bij bosjes blijkbaar nog steeds met open ogen intuint incluis de "rechters" kinderrechters en familierechters ook.
Vervreemding daarna van eigen vaders alom en op zich of die vrouwen nu stoornis zouden hebben of niet ze plegen dan kindermishandeling want dat is het. Valse verklaringen en ga zo maar door en rapportages die volop met kul staan. En wanneer wordt die politiek en rechtspraak nu eindelijk eens wakker en gaat dat "soort" vrouw aanpakken als dader wat zij ook ZIJN in die duizenden zaken.
Zeker wanneer ze de kans krijgen zo door te gaan met manipulatie jarenlang van kinderen.
Bizar, crimineel, en deze zogeheten "rechtsstaat" onwaardig. Om valse beelden naar buiten te willen blijven brengen op dat terrein. (Hoefnagels, Doek, Gardner).
Schaam u politiek want Jeugdzorg en GGZ nederland loopt nu vol met slachtoffers van dat achterlijke gedoe in familierecht zo op die manier. Of moet Jeugdzorg aan het werk blijven is dat de bedoeling?

Top