ACTUEEL

Sluiting dreigt voor zorghotel Jagtlust

De toekomst van het failliete zorghotel’s-Graveland hangt aan een zijden draadje nu eigenaar Natuurmonumenten de door de curator voorgedragen zorgpartner vrijdag heeft afgewezen. Dat meldt de Gooi- en Eemlander.

Thuiszorgorganisatie Chiqcare International Holding in Soesterberg had het zorghotel willen exploiteren. Curator Evert Baart zegt in de krant dat hij Natuurmonumenten duidelijk had aangegeven dat hij tot vrijdag de tijd had om een doorstart van het zorghotel te realiseren. Er zijn geen andere kandidaten meer. “Nu Chiqcare als huurder geweigerd is, is er geen zekerheid meer voor de betaling van de salarissen en lopende kosten en moet ik sluiten.” Krijn Jan Provoost, regiodirecteur van Natuurmonumenten, lijkt er niet mee te zitten: “Wij beheren zoveel landgoederen dus lopen we nogal eens de kans dat we tijdelijk zonder huurder komen te zitten.”

Het zorghotel Jagtlust opende op 1 september 2009 zijn deuren. Het wilde de leemte tussen de ziekenhuisomgeving en de zelfstandige situatie thuis vullen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top