ACTUEEL

Brinkman interim bij LangeLand Ziekenhuis

Brinkman interim bij LangeLand Ziekenhuis

De raad van toezicht van het LangeLand Ziekenhuis heeft Jan Willem Brinkman tijdelijk benoemd als lid van de raad van bestuur naast bestuursvoorzitter Max Visser.

Brinkman (1947) heeft als opdracht gekregen een extra impuls te geven aan de rendementsverbetering van het noodlijdende ziekenhuis in Zoetermeer. Daarnaast gaat hij de zakelijke portefeuille behartigen.

Carrière

Brinkman vervulde, na een jarenlange carrière bij de krijgsmacht, verschillende interim-opdrachten als bestuursvoorzitter van ziekenhuizen als de IJsselmeer Ziekenhuizen en het Catharina Ziekenhuis. Brinkman bekleedt daarnaast verschillende maatschappelijke bestuursfuncties en geeft regelmatig voordrachten over leiderschap en verandermanagement. In 2006 promoveerde hij aan de Universiteit van Tilburg op een onderzoek naar een nieuw besturingsconcept voor het Nederlandse ziekenhuisstelsel.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

25 juli 2012

hij is ook degene die de nieuwe directie van de ziekenhuizen in lelystad heeft aangesteld. Die mannen hebben vervolgens het ziekenhuis een faillisement in gejaagd.
Het zijn steeds dezelfde namen die je ziet. Doen jullie geen onderzoek voor je iemand aanstelt of zijn er echt geen andere? geef een keer ook iemand met een blanco record een kans....

Anoniem

1 augustus 2012

Jules de Vet, Anne Jonkman, Dirk jan Verbeek, Max Visser, en nu weer Jan Willem Brinkman, geadviseerd door Twijnstra en Gudde, Boer en Kroon. en op diverse posities interim functionarissen. raad van toezicht vervangen voor nieuwe bobo's. Tel hier bij op de buiten proportie ontslagvergoedingen van Paul Ansems en Hylke Stokvis die verantwoordelijk zijn voor de puinzooi. Allemaal aasgieren die hun zakken dik gevuld hebben ten koste van de zorg alle verpleegkundigen. Dit heeft het LLZ al miljoenen gekost!!!

Dames en heren u vindt zichzelf vast geweldig belangrijk dat u zoveel geld wil verdienen maar het gaat niet over u! Zorg gaat over patiënten en zorgverleners. Van uw gedrag worden mensen ziek en verliezen hun vertrouwen in de maatschappij. Triest voor Zoetermeer dat het zover is gekomen.

Top