ACTUEEL

PVV zet absentie Grote Zorgdebat recht

De Partij voor de Vrijheid (PVV) neemt in de persoon van Kamerlid Fleur Agema deel aan het Grote Zorgdebat dat op 29 augustus wordt gehouden.

Over deelname van de PVV bestond maandag 22 augustus enige tijd onduidelijkheid. Aanvankelijk liet de partij zonder opgave van reden weten zich terug te trekken uit het Grote Zorgdebat. Later op de maandagmiddag liet de PVV de organisatie weten toch deel te zullen nemen. De organisatie gaat er op grond van deze toezegging van uit dat Kamerlid Agema op 29 augustus aan het debat deelneemt.

Discussie

Het zorgdebat wordt georganiseerd door 22 verschillende belangen- beroeps- en brancheorganisaties uit de zorg. Tijdens het debat gaan Tweede Kamerkandidaten van de VVD, PvdA, CDA, SP, D66, GroenLinks, de ChristenUnie en dus ook de PVV, met elkaar in discussie over belangrijke thema's in de zorg.

Debat

Politici worden tijdens het debat voor keuzes gesteld. Het publiek heeft bij de aanmelding ook de mogelijkheid gekregen vragen te stellen aan politici. Ook deze vragen zullen aan de orde komen. Verder komen er diverse thema’s aan bod. Wouter Kniest, woordvoerder namens de organisatie: “Te denken valt aan levensstijl en preventie, de eigen bijdrage, ouderenzorg en cliëntrecht.”

Skipr is mediapartner van het Grote Zorgdebat. In aanloop naar het debat op 29 augustus 2012 publiceert Skipr een serie interviews met bestuurders van de 22 organisaties die gezamenlijk het debat organiseren. Volg de berichgeving hierover in ons dossier over de Tweede Kamerverkiezingen.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Familie

21 augustus 2012

Ik mis opa Henk. Henk Krol dus. Van de 50plus club.
Ik wens ze veel succes met het debat.
Ik ga zeker niet kijken, want ze praten al vele jaren in cirkels en onderrwijl heb ik mijn moeder verloren aan slechte zorg en deden ze dat af als een incidentje...

Anoniem

21 augustus 2012

Henk Krol laat me niet lachen deze man presteert helemaal NIETS in Brabant en geilt alleen als er een camera is. Deze man is een aanfluiting voor de politiek

Top