ACTUEEL

Bestuursvoorzitter MMC kondigt pensioen aan

Bestuursvoorzitter MMC kondigt pensioen aan

Rob van ’t Hullenaar, voorzitter van de raad van bestuur van Máxima Medisch Centrum (MMC) gaat per 1 juli 2013 met pensioen. Dat meldt het MMC.

Van ’t Hullenaar heeft aan de raad van toezicht laten weten per 1 juli 2013 met pensioen te willen gaan en de raad respecteert deze wens. De organisatie heeft besloten in januari 2013 een organisatie ontwikkelingstraject te starten dat in de zomer van 2013 besluiten moet opleveren over de toekomstige organisatievorm van MMC. Rob van ’t Hullenaar ziet dit als een natuurlijk moment om zijn taken aan een opvolger over te dragen.

Rob van ’t Hullenaar

Van ’t Hullenaar heeft dan ruim 8 jaar de functie als bestuursvoorzitter voor MMC vervuld. Onder zijn verantwoordelijkheid werd de RVE-structuur (Resultaat Verantwoordelijke Eenheden) tot stand gebracht, werd het bi-locatie model ingericht en werd een Vrouw Moeder Kind-centrum gebouwd met internationale reputatie.

Onder zijn voorzitterschap werd MMC een van de meest gastvrije ziekenhuizen van Nederland en werd een prominente plaats binnen Brainport verworven door de opzet van een Health Technology Park in Veldhoven.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top