ACTUEEL

Leidse thuiszorgorganisatie vraagt faillissement aan

De Leidse thuiszorgorganisatie 123 Schoonhuis vraagt maandag een faillissement aan bij de rechtbank. De eigenaren hebben dit vrijdagavond per e-mail aan het personeel laten weten. Dat meldt Omroep West.

Overname afgeblazen

Het eerdere plan om uitstel van betaling aan te vragen werd aan de kant gezet omdat de twee overnamekandidaten het personeel niet wilden overnemen. De werknemers zouden te duur zijn. Als klapper op de vuurpijl kondigde gemeente Leiden vrijdag aan het contract met 123 Schoonhuis te willen beëindigen. De eigenaren van de thuiszorgorganisatie zagen toen geen andere mogelijkheid dan 123 Schoonhuis failliet te laten verklaren.

Financiën

Het bedrijf heeft een belastingschuld van 2 ton. Het personeel heeft al twee maanden geen salaris meer ontvangen en de klanten zitten sinds vorige week zonder hulp, meldt Omroep West.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

23 januari 2013

alleen jammer dat er telkens een toverdoosje is... van geen faiilisement aan vragen vraag me af of han en ester zelf nog in sprookjes geloven want........wederom geen stap gezet voor faillisementaanvraag ....alleen een mail naar de meiden voor een bijeenkomst omdat ze een goede organisatie hebben gevonden

Top