ACTUEEL

Trienke Stellema verlaat bestuur Kennemer Gasthuis

Trienke Stellema verlaat bestuur Kennemer Gasthuis

Trienke Stellema, lid van de raad van bestuur van het Kennemer Gasthuis in Haarlem, verlaat per 1 juni 2013 het ziekenhuis. Zij heeft hier bijna zes jaar gewerkt als lid van de raad van bestuur.

Het vertrek van Stellema staat volgens de raad van bestuur los van de reorganisatieplannen van het Kennemer Gasthuis en van de fusieplannen met het Spaarne Ziekenhuis.

Stellema licht haar vertrek toe: “De toekomst van het Kennemer Gasthuis staat stevig in de steigers. We hebben goede stappen gezet op weg naar een financieel gezond Kennemer Gasthuis. Ook is de fusie met het Spaarne Ziekenhuis zeer nabij gekomen met de goedkeuring door de NMa. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit het juiste moment is om mij na 6 jaar te oriënteren op een volgende loopbaanstap.”

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

7 februari 2013

Ja als lid van de raad van bestuur kun je in tegenstelling tot personeelsleden lager in de organisatie (werkvloer daar waar het werk verricht wordt) rustig melden dat je stopt. meestal is het inkomen voldoende geweest om rustig verder te leven met af en toe een bonus of handruk mee.
En uiteraard licht er al een nieuwe job in het verschiet.

Top