ACTUEEL

Bestuurder Hans van Schaik stopt bij Pluryn

Bestuurder Hans van Schaik stopt bij Pluryn

Hans van Schaik legt per 1 december 2013 zijn functie neer als bestuurder van gehandicaptenzorginstelling Pluryn. Na een werkzaam leven van meer dan veertig jaar vindt hij het tijd om een nieuwe stap te nemen.

In een persoonlijke brief aan alle medewerkers heeft Van Schaik afgelopen vrijdag zijn vertrek aangekondigd: “Vanaf 1999 heb ik met veel plezier en inzet gewerkt bij Pluryn, waarvan de laatste vijf jaar als lid van de raad van bestuur. In deze verveertien jaar heb ik Pluryn zien uitgroeien tot de geweldige organisatie die het nu is. Vanuit mijn kennis en kunde heb ik met veel motivatie en plezier een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Pluryn.”

Fusies

Pluryn kende vanaf begin 2000 drie grote fusies, waarvan die met De Hoenderloo Groep in 2011 de laatste is. “Deze operaties slagen mede door zijn geweldige inzet, eerst in de functie van directeur en later als bestuurder”, meldt Pluryn op de website.

Bestuur Pluryn

In 2008 trad Van Schaik toe tot de raad van bestuur van Pluryn. Samen met bestuursvoorzitter Rob de Jong gaf hij leiding aan een organisatie met 3.500 medewerkers en 3.000 cliënten, verspreid over Gelderland en Noord-Limburg. In Van Schaiks portefeuille steken zes Pluryn-vestigingen: Groesbeekse Tehuizen, Winckelsteegh, Kemnade, Het Hietveld, Werkenrode-volwassenen, Werkenrode-jongeren - SeysCentra, ICT en Financiën.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top