ACTUEEL

Interim-bestuurder Kuilman blijft bij Het Friese Land

Thuiszorg Het Friese Land in Leeuwarden heeft Klaas Kuilman per 1 september benoemd als directeur/bestuurder. Sinds juni 2008 vervulde Kuilman deze functie als interimmer.

Dagelijks bestuur

Kuilman was verantwoordelijk voor een reorganisatie bij de thuiszorginstelling. Naast het dagelijks bestuur zal Kuilman zich voornamelijk gaan bezighouden met het verder ontwikkelen van de ingezette veranderingen en het financieel gezond houden van de organisatie. Kuilman in het persbericht van Het Friese Land: “Ik ben verheugd dat ik bij Het Friese Land mag blijven werken. Zoveel passie op de werkvloer vind ik nergens anders. Het is fantastisch om te zien en zeer aanstekelijk. We hebben de organisatie met z’n allen weer gezond gekregen. Ik lever graag mijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Het Friese Land. We concentreren ons weer op wat wij het allerbelangrijkst vinden en waar we het allemaal voor doen: zorg leveren aan mensen in iedere levensfase, zodat ze zo lang en zo prettig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.”

Loopbaan Kuilman

Kuilman heeft voor verschillende opdrachtgevers ervaring opgedaan in management- en bestuursfuncties. Hij was onder meer directeur van het Ouderenwerk in Opsterland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top