ACTUEEL

HEMA biedt zorgverzekering aan

Mensen kunnen voortaan ook een zorgverzekering afsluiten bij de HEMA. De winkelketen heeft het pakket donderdag gepresenteerd. Klanten betalen 89 euro premie per maand bij het wettelijk eigen risico van 360 euro.

De premie daalt als klanten een hoger eigen risico nemen. Bij het maximale eigen risico van 500 euro bovenop het wettelijk eigen risico is de premie 69 euro. Klanten krijgen bovendien korting op de meeste producten in de HEMA-winkels. Het bedrijf wil niet zeggen hoeveel verzekeringen het verwacht te verkopen.

Samenwerking

De verzekering is een samenwerking van de HEMA en verzekeraar Menzis. HEMA is niet de eerste winkelketen die de verzekeringsmarkt op gaat. Ook Kruidvat heeft een tijdje zorgverzekeringen aangeboden, maar is daar begin dit jaar mee gestopt. Die verzekeringen waren van OHRA.

HEMA maakte onlangs bekend notariszaken aan te bieden. Klanten kunnen via de winkels onder meer samenlevingscontracten en testamenten opstellen. Uit protest verkochten enkele notariskantoren rookworsten. (ANP)

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top