ACTUEEL

Versteegden volgt bestuurder Nies op bij Vilans

Versteegden volgt bestuurder Nies op bij Vilans

Annelies Versteegden is met ingang van 1 januari 2014 benoemd tot lid raad van bestuur van Vilans, kenniscentrum voor langdurige zorg. Per 1 april 2014 volgt zij Henk Nies op als voorzitter raad van bestuur van Vilans. Nies blijft wel aan Vilans verbonden als lid van de raad van bestuur.

Strategische koers Vilans

“Met de wisseling van het voorzitterschap in de raad van bestuur willen we de strategische koers van Vilans, die gericht is op het verbreden van het palet van opdrachtgevers en inkomensstromen, onderstrepen”. Dat zegt Henk Nies in een brief waarin hij de benoeming van de nieuwe bestuurder bekend maakt.”Het gaat goed met Vilans. Het is volgens Nies daarom een passend moment op deze stap te maken om de organisatie verder te verbeteren.

Onderzoek en innovatie

Nies vindt het voor hem persoonlijk, na zeven jaar voorzitterschap, een goed moment om het accent in zijn werkzaamheden meer te verleggen naar de velden van onderzoek en innovatie. Dit in combinatie met zijn werkzaamheden als bijzonder hoogleraar Organisatie en Beleid van Zorg aan de Vrije Universiteit.

Carrière Versteegden

Versteegden was het afgelopen jaar werkzaam als interim manager in een aantal organisaties op het gebied van zorg en onderwijs. Daarnaast is zij lid raad van commissarissen bij Elan Wonen sinds mei 2013 en lid raad van toezicht bij Lunetzorg sinds januari 2013. Versteegden heeft lange tijd gewerkt voor PricewaterhousenCoopers Advisory, onder meer als Director Zorgverzekeraars en als manager van grote programma’s in de publieke sector.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top