ACTUEEL

Paul Riemens wordt voorzitter RvT St Jansdal

Paul Riemens wordt voorzitter RvT St Jansdal

Paul Riemens is per 1 januari benoemd tot voorzitter raad van toezicht van Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Hij volgt Bert Dragt op, die na acht jaar zijn toezichtfunctie bij het ziekenhuis neerlegt. Dit in verband met het bereiken van de maximale zittingsjaren als toezichthouder.

Paul Riemens is bestuursvoorzitter (CEO) van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Eerder gaf hij binnen die organisatie leiding aan de afdeling Research & Development en was hij er Director Mainport Schiphol. Daarnaast is hij in 2011 gepromoveerd op het onderzoek “Schiphol is groter dan Nederland”. Riemens is ook voorzitter van het Executive Committee van CANSO (internationale organisatie voor luchtverkeersleiding). 

Veiligheid en kwaliteit

Riemens brengt veel ervaring mee op het gebied van veiligheid en kwaliteit, stellen de raad van toezicht en de raad van bestuur van St Jansdal in een persverklaring. “Paul Riemens heeft een onafhankelijke blik op vragen die zich afspelen in het publiek-private domein. St Jansdal heeft hiermee een waardige opvolger van Dragt als toezichthouder” aldus de woordvoerder. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top