ACTUEEL

Merlijn Trouw wordt directeur DeSeizoenen

Merlijn Trouw wordt directeur DeSeizoenen

Merlijn Trouw, sinds 2008 bestuurder van gehandicaptenzorginstelling OlmenEs te Appelscha, wordt per 1 mei 2014 algemeen directeur bij gehandicaptenzorgorganisatie DeSeizoenen. Hij volgt Philipp Jan Flach op, die in het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis per 1 mei de directie gaat versterken.

Trouw gaat in zijn nieuwe functie samenwerken met Peter Lensselink, financieel directeur en medeoprichter van DeSeizoenen. Welke rol Flach in de directie van het onlangs door de MC Groep overgenomen Slotervaartziekenhuis gaat vervullen is nog niet bekend, zegt Hans Dorrestein, woordvoerder van het Slotervaartziekenhuis. De raad van commissarissen en de directieleden beraden zich nog op de precieze indeling van het bestuur.

Antroposofische identiteit

Willem de Boer, voorzitter van de raad van commissarissen van DeSeizoenen zegt over de aanstaande directeur Trouw: “Voor DeSeizoenen zijn de antroposofische identiteit, de kwaliteit en veiligheid van onze zorgverlening en strak financieel beleid de pilaren die het succes van de organisatie bepalen”. “DeSeizoenen kan zich geen beter geschikte opvolger voorstellen van Philipp Jan dan Merlijn Trouw. Merlijn heeft de afgelopen jaren bij OlmenEs laten zien dat het werken vanuit de antroposofische mensvisie niet alleen bijdraagt aan de kwaliteit van zorg, maar ook kan samengaan met een gezonde exploitatie.”

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Drs. Ozgan

25 januari 2014

Wim de Boer is van de ING. Over collega bank Rabo heeft Spong terecht opgemarkt dat het allemaal criminelen zijn. De ING is geen haar beter en de corrupte Wim de Boer evenmin. Past wel in de MC Groep, de heling van het Slotervaart ziekenhuis! Er is geen bank die een lening verstrekt waarbij je een deel mag gebruiken voor de aflossing van de schulden. Zo niet Wim de Boer van het ING. Meneer de Winter mag bij de aankoop van het ziekenhuis direct al 9 van de 27 miljoen afbetalen. Ongelooflijk. Slim noemt men dat in die kringen van de Boer en Flach en Winter. Gewone mensen noemen het misdadig. En dat bestiert een ziekenhuis?
Trouw is geen haar beter.

Top