ACTUEEL

PGGM benoemt Paul Loven tot CFO

PGGM heeft Paul Loven per 1 november benoemd tot CFO. Hij geeft in de functie van CFO en statutair directeur leiding aan alle finance & control, compliance, corporate risk en ICT-activiteiten. Loven volgt René van de Kieft op die per 1 september zijn functie neerlegt.

Vertrek Van de Kieft

Van der Kieft verlaat PGGM met een vertrekpremie van 250.000 euro. Hij start per 1 september bij Q-Park als CFO. Van de Kieft: “Na tien intensieve jaren bij PGGM wil ik mij nu elders verder ontplooien. PGGM bood mij geweldige uitdagingen die ik steeds met veel inzet en plezier ben aangegaan. Nu de grote verandering van splitsing van beleid en uitvoering is doorgevoerd en de nieuwe organisatie op het juiste spoor zit, voel ik de behoefte om mij voor iets geheel nieuws in te zetten. Met zeer veel goede herinneringen en zeker ook weemoed zal ik afscheid gaan nemen.”

Loopbaan Loven

Loven is sinds augustus 2005 bestuurslid van Van Lanschot N.V. Van 1981 tot 2005 vervulde hij strategische managementfuncties in binnen- en buitenland bij ABN Amro. Loven: “Na ruim dertig jaar met genoegen te hebben gewerkt in de financiële dienstverlening was het mijn wens om mijn kennis en ervaring te gaan inzetten voor een sector die met hart en ziel verbonden is aan mens en maatschappij. PGGM, met haar focus in brede zin op de kwaliteit van de inkomensvoorziening voor mensen in zorg en welzijn, biedt mij daarvoor een prachtige kans.“

De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top