ACTUEEL

Novadic-Kentron benoemt nieuwe topman

 Novadic-Kentron benoemt nieuwe topman

Walther Tibosch wordt op 1 juni voorzitter van de raad van bestuur van de Novadic-Kentron Groep. De organisatie voor verslavingszorg in Noord-Brabant neemt in mei afscheid van de huidige bestuursvoorzitter Krijn in ’t Veld, die met pensioen gaat.

Tibosch is sinds 2001 voorzitter van het college van bestuur van SintLucas in Boxtel. SintLucas is de vakschool voor beroepen in de creatieve industrie, met vestigingen in Boxtel en Eindhoven. Tibosch is daarnaast bestuurslid van de MBO Raad, de landelijke koepelorganisatie voor MBO. Ook is Tibosch voorzitter van de raad van toezicht van de Koraal Groep, die in Zuid-Limburg ondersteuning geeft aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Na een academische opleiding in de orthopedagogiek was Tibosch eerder werkzaam in meerdere managementfuncties bij organisaties in Noord-Brabant op het terrein van doven, blinden en slechtzienden.

Tibosch gaat samen bestuurder Roel Hermanides de Novadic-Kentron Groep leiden. De Novadic-Kentron Groep biedt preventie en voorlichting, behandeling, begeleiding en nazorg aan zo’n 10 duizend cliënten per jaar. Dit gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Vught en verschillende vestigingen, steunpunten en zorgboerderijen in heel Brabant.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top