ACTUEEL

Fred Plukker wordt interim-bestuurder Zaans MC

Fred Plukker wordt per 1 april 2014 waarnemend voorzitter raad van bestuur bij het Zaans MC. Hij neemt de taken en verantwoordelijkheden over van Rob Dillmann. Plukker is aangesteld voor een periode van maximaal zes maanden.

De raad van toezicht gaat op zoek naar een definitieve opvolger van Dilmann. Hij treedt op 1 april aan als nieuwe topman van Isala Klinieken.

Plukker is klinisch psycholoog. Hij heeft een lange staat van dienst als interim ziekenhuisbestuurder; onder meer bij het meer VUmc, het Deventer Ziekenhuis, de St. Maartenskliniek in Nijmegen en het Westfriesgasthuis in Hoorn.  

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

18 maart 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 18-03-2014 11:59.

Anoniem

18 maart 2014

Het verzoek om bovenstaande bericht te verwijderen. Het beledigen van mensen zonder enige vorm van onderbouwing lijkt mij niet de bedoeling van deze website. Van ervaringen met de beste man kan ik bovenstaande niet plaatsen.

Top