ACTUEEL

Dillmann wordt nieuwe topman bij Isala

Dillmann wordt nieuwe topman bij Isala

Rob Dillmann is per 1 april 2014 de nieuwe voorzitter raad van bestuur van ziekenhuis Isala. Vanaf 1 april 2014 neemt hij de taken van de huidige voorzitter Marjanne Sint over. Rob Dillmann is tot april 2014 bestuursvoorzitter van het Zaans Medisch Centrum.

Voor Dillmann in 2005 bestuursvoorzitter werd bij het Zaans Medisch Centrum, was hij directeur bij de Orde van Medisch Specialisten. Tot 1999 was hij werkzaam in diverse functies bij de KNMG en als onderzoeker bij de VU in Amsterdam. Naast zijn bestuursfunctie is hij lid van diverse landelijke onderzoekscommissies naar patiëntveiligheid in de Nederlandse Ziekenhuizen.

Sint

In mei van dit jaar werd bekend dat Marianne Sint per 1 februari 2014 vertrekt bij Isala. Sint geeft sinds 2007 leiding aan Isala. Als bestuursvoorzitter wist ze ondermeer de nieuwbouwplannen van Nederlands grootste niet-academische ziekenhuis vlot te trekken. In augustus verhuisde het ziekenhuis naar de nieuwe locatie.

In de periode van 1 februari tot 1 april neemt Robbin Thieme Groen de honneurs waar. Hij maakt al geruime tijd deel uit van de raad van bestuur.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

12 december 2013

Dit heet het zinkende schip verlaten. En dat is vanuit RD 's persepectief ook zeker verstandig.

Vollebregt

15 december 2013

Beste Marianne en Rob

Marianne dank voor je geweldige inzet voor Isala en de daarmee bereikte doelen.
Rob mooi dat met jou een goede opvolger gevonden is , succes bij het enerverende Isala.

mvgr

Leo Vollebregt
bestuurder zorg
ZZPNederland

Top