ACTUEEL

Peter Nouwens stopt bij Prisma

Peter Nouwens stopt in 2015 als bestuurder en als voorzitter van de Raad van Bestuur van Prisma. Dit heeft hij maandag bekend gemaakt.

Zijn besluit is gebaseerd op een aantal persoonlijke overwegingen. Na een loopbaan van 18 jaar als bestuurder wil Nouwens meer tijd in andere werkzaamheden steken. Hij zet zijn promotieonderzoek op de Universiteit van Tilburg voort. Daarnaast pakt hij, na zijn vertrek, voor een aantal dagen nieuwe werkzaamheden voor andere organisaties op. Ook wil hij meer tijd en aandacht geven aan zijn gezin.

Jaap de Bruin

De Raad van Toezicht wil Jaap de Bruin benoemen als voorzitter van de Raad van Bestuur, als OR en CR hier ook mee akkoord gaan. Met de aanwezigheid van Jaap de Bruin is de continuïteit en kwaliteit binnen Prisma geborgd. Onlangs is de nieuwe strategische notitie voor de komende jaren vastgesteld. Voor de uitvoering van deze strategie kan Prisma rekenen op betrokken en professionele managers, teamleiders en medewerkers.

Een werving en selectieprocedure voor een nieuwe bestuurder wordt op korte termijn opgestart. Nouwens zal in het voorjaar van 2015 vertrekken. Daarmee komt een einde aan een lange en succesvolle periode bij Prisma.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top