ACTUEEL

ONVZ benoemt nieuwe bestuursvoorzitter

Jean-Paul van Haarlem volgt Erno Kleijnenberg op als bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar ONVZ. Kleijnenberg is inmiddels tien jaar bestuursvoorzitter en gaat met pensioen.

Van Haarlem werkt sinds 1999 bij ONVZ en is lid van de raad van bestuur (rvb) sinds 2005. In het verleden is hij bij KPMG werkzaam geweest als accountant. Hij volgt Kleijnenberg op vanaf 1 oktober 2015. Kleijnenberg is bestuursvoorzitter sinds 2005. Daarvoor was hij vice-voorzitter van de raad van bestuur van De Goudse.

"Ik ben in 2005, vlak voor de invoering van de Zorgverzekeringswet, aangetreden", zegt Kleijnenberg. "In het nieuwe stelsel hebben we met veel enthousiaste en betrokken collega's ONVZ kunnen transformeren naar een onderscheidende, klantgerichte zorgverzekeraar met een solide financiële positie. Hier ben ik zeer trots op en ik beschouw het als een voorrecht dat ik in de afgelopen tien jaar leiding aan ONVZ heb mogen geven. Ik laat deze prachtige organisatie straks met een gerust hart achter. In de afgelopen jaren heb ik zeer intensief met Jean-Paul samengewerkt en ik heb er alle vertrouwen in dat ONVZ bij hem in goede handen is."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top