ACTUEEL

Private verslavingskliniek benoemt nieuwe CEO

Verslavingszorginstelling The SolutionS Group heeft John de Kok benoemd tot CEO. Hij volgt hiermee Sjaak Haakman op die de afgelopen drie jaar als CEO het bedrijf heeft geleid.

john-de-Kok-lowres-2De Kok (46) bekleedde verschillende nationale en internationale management- en directiefuncties, onder meer bij Cardiologie Centra Nederland (CCN) en Pfizer Pharmaceuticals. Eerder toezichthouder bij een verslavingskliniek. In 2008 stond De Kok op het podium voor de verkiezingen voor Commercieel Directeur van het jaar, in 2013 verwierf hij de Piet Heyn Award voor onderscheidend, innovatief en progressief ondernemerschap en in 2014 was hij finalist bij de Game Changer Award of the Year. Bij The SolutionS Group zal De Kok zich met name richten op de sterke vernieuwingsslag die de organisatie wil maken op het gebied van ambulante zorg, wetenschappelijk onderzoek, eHealth en internationalisering.

Naast John de Kok bestaat de directie van The SolutionS Group uit oprichter Don Schothorst en Joep van Straaten. "De uitdaging voor SolutionS is om de komende jaren te groeien in de ambulante zorg”, zegt Schothorst. “De Kok’s ervaring en achtergrond sluiten goed aan bij de koers die we bij SolutionS hebben ingezet."

SolutionS profileert zich als een toonaangevende aanbieder van verslavingszorg in Nederland en behandelt verschillende soorten doserings- en verslavingsproblemen. Een behandeling kan zowel op deeltijdbasis in een SolutionS Day Care Center gevolgd worden, als 28 dagen fulltime in de kliniek SolutionS Center of in één van de buitenlandse partnerklinieken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top