ACTUEEL

Kamps gaat rvc ONVZ leiden

Hans Kamps wordt de nieuwe voorzitter raad van commissarissen ONVZ Zorgverzekeraar. Hij volgt in deze rol Niek Urbanus op, die afscheid neemt wegens het bereiken van de leeftijdsgrens voor commissarissen.

Kamps (1952) is voorzitter van Jeugdzorg Nederland en onder meer directeur van B&A groep. Tot vorig jaar was hij kroonlid van de SER. Als invloedrijke PvdA-backbencher schreef Kamps in 2010 mee aan het verkiezingsprogramma. Kamps maakt sinds 2014 deel uit van de raad van commissarissen van ONVZ Zorgverzekeraar. De raad van commissarissen bestaat naast Kamps uit Boele Staal en Edgar Koning. hans kamps

Met de herschikking van de raad van commissarissen krijgt de top van ONVZ een nieuw aanzicht. Eerder dit jaar werd bekend dat Jean-Paul van Haarlem Erno Kleijnenberg opvolgt als bestuursvoorzitter.

ONVZ is een non-profitzorgverzekeraar met 460 duizend verzekerden en een omzet van ruim een miljard euro. Mede dankzij de inzet voor het behoud van de vrije artsenkeuze werd ONVZ afgelopen jaar opnieuw verkozen tot beste zorgverzekeraar.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top