ACTUEEL

Dupuis nieuwe voorzitter raad van toezicht WZH

Heleen Dupuis is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van WoonZorgcentra Haaglanden. Dupuis volgt Ella Kalsbeek op.

Vertrek Kalsbeek

Kalsbeek gaat zich volledig toeleggen op haar functie als bestuursvoorzitter bij Altra Jeugdzorg in Amsterdam. Officieel heeft zij het stokje op 4 juni aan Dupuis overgedragen. Dupuis zegt in een persbericht van WoonZorgcentra Haaglanden vooral interesse te hebben in de inhoud van de zorg aan bewoners. Dupuis: “De verzorgende medewerkers doen vaak ongelooflijk hun best, daar heb ik veel bewondering voor. Tijd en geld zijn beperkende factoren waar je in de zorg mee te maken hebt. Wie niet sterk is moet dus slim én creatief zijn.”

De raad van toezicht bestaat naast Dupuis uit Greetje Willemsma, Kees Vrolijk, Tom Arends en Marianne Rookmaaker-Veldhuijzen.

Loopbaan Dupuis

Dupuis is sinds 1999 lid van de Eerste Kamer voor de VVD. Vanaf 1 november is Dupuis ook voorzitter van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top