ACTUEEL

Directeur-bestuurder Driezorg vertrekt

Wim Rave stapt per 1 september op als directeur-bestuurder van Driezorg. Als reden voert de zorgaanbieder in Zwolle een onoverbrugbaar verschil van mening aan met de raad van toezicht over hoe te reageren op alle veranderingen in de ouderenzorg.

“Het verschil van visie en opvattingen heeft onder meer betrekking op het beleid dat Driezorg moet gaan voeren om de veranderende omstandigheden in de ouderenzorg het hoofd te kunnen bieden,” aldus voorzitter Ellen Kruize van de raad van toezicht. “Beide partijen hebben vastgesteld dat dit verschil onoverbrugbaar is gebleken. Om die reden is besloten om de arbeidsrelatie per 1 september te beëindigen.”

Rave was sinds 1986 werkzaam voor Driezorg. Dagblad De Stentor meldt dat Rave al sinds februari met ziekteverlof was. Volgens de raad van toezicht heeft  Rave’s langdurige betrokkenheid er mede toe geleid dat “Driezorg is uitgegroeid en ontwikkeld tot een erkende organisatie op het gebied van ouderenzorg en ouderenhuisvesting in Zwolle en omgeving”.

Over de opvolging van Rave is op dit moment nog niets bekend. Onlangs is er een vacature uitgezet. Tot het moment dat deze vacature is vervuld, zet interim-bestuurder Ina Huesken - samen met de Raad van Toezicht - alle lopende werkzaamheden voort.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top