ACTUEEL

Martini Ziekenhuis neemt Isis Kraamzorg over

Isis Kraamzorg wordt per 1 januari 2016 overgenomen door de holding Geboortezorg Noord-Nederland van het Groningse Martini Ziekenhuis. Isis Kraamzorg is nu nog onderdeel van de KwadrantGroep. De verschillende partijen hebben op 16 november 2015 een voorlopig contract getekend.

Geboortezorg Noord-Nederland is al eigenaar van Kraamzorg Het Groene Kruis. Lindy van Breda Vriesman, huidig bestuurder van Kraamzorg Het Groene Kruis, zal beide kraamzorgorganisaties als onafhankelijke labels gaan besturen.

Schaalgrootte

Marja Salverda, huidig interim directeur van Isis Kraamzorg, is blij met de overgang naar de holding van het Martini Ziekenhuis. "In deze tijd is er enige schaalgrootte in de kraamzorg nodig om ook in de toekomst goede kraamzorg te kunnen blijven bieden aan gezinnen in Friesland. Binnen de KwadrantGroep ontstaat op deze wijze meer ruimte om zich te kunnen focussen op onze kernkwaliteit ‘wonen, zorg en welzijn voor ouderen, thuis en op locaties."

De partijen laten weten dat klanten van Isis Kraamzorg verzekerd blijven van goede zorg. De intentie is dat alle kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg hun baan behouden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top