ACTUEEL

Richard Janssen verlaat Altrecht

Richard Janssen vertrekt op 1 mei als lid van de raad van bestuur van de Utrechtse ggz-aanbieder Altrecht. Hij is dan zes jaar als bestuurder actief geweest.

Janssen trad in mei 2010 als bestuurder in dienst van Altrecht op basis van een vierjarig contract. In mei 2014 is dat contract met twee jaar verlengd. In onderling overleg zijn de raad van toezicht en Janssen overeengekomen het contract niet nogmaals te verlengen.

Janssen heeft de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan de transitie van Altrecht. Daarbij valt te denken aan het inrichten van een efficiënte en effectieve organisatie, het toekomstbestendig maken  van Altrecht in het licht van de gewijzigde financieringssystematiek en het afbouwen van de vastgoedportefeuille. Daarmee is Altrecht voorbereid om zich de komende jaren verder te profileren als een partij met gespecialiseerde ggz-expertise, die in de ketens en netwerken samenwerkt met anderen om de beste zorg voor haar patiënten te regelen. Richard Janssen

Janssen is naast bestuurder hoogleraar Gezondheidseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast is hij bestuurslid van GGZ Nederland en en ZonMW. Eerder was hijbestuursvoorzitter van ggz-instelling Mondriaan in Zuid-Limburg.
 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top