ACTUEEL

ActiZ benoemt twee nieuwe bestuursleden

Branchevereniging ActiZ heeft twee nieuwe bestuursleden: Annemieke Blokker van Valkenhof en Maarten van Rixtel van Sensire. Zij vervangen Lia de Jongh (Topaz) en Patricia Esveld (HilverZorg) vanwege het verlopen van hun zittingstermijn.

De nieuwe bestuursleden treden aan per 21 mei. Maarten van Rixtel is bestuurder van Sensire, in de regio Achterhoek. Hij studeerde aan de Katholieke academie lichamelijke opvoeding en sociologie aan de Universiteit van Utrecht. Hij startte zijn carrière als therapeut, agoog en manager bij De Binckhorst in Rosmalen, een organisatie voor zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. In 2000 begon hij als manager Thuiszorg bij Sensire, waar hij later algemeen directeur en bestuurder werd.

Annemieke Blokker is voorzitter van de raad van bestuur van Valkenhof, een organisatie die actief is op het gebied van wonen, zorg, revalidatie, welzijn en ondersteuning aan ouderen in Valkenswaard, Heeze-Leende en omgeving. Zij heeft bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde een Mastersdiploma MBA-h aan de Erasmusuniversiteit (iBMG) in Rotterdam. Ze begon haar carrière bij het Centraal Bureau voor Statistiek. Daarna stapte ze over naar de zorg. Blokker werd diensthoofd bij het Ruwaard van Putten Ziekenhuis en vervolgens werkte zij elf jaar als directeur bij Visio, een landelijke stichting voor slechtzienden en blinden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top