ACTUEEL

Zorg van de Zaak neemt Naviva Kraamzorg over

Naviva Kraamzorg gaat deel uitmaken van het Zorg van de Zaak Netwerk. Naviva Kraamzorg bestaat uit Naviva en Yunio. Voor de duizend medewerkers verandert er niets met de overname.

Zorg van de Zaak heeft met de huidige aandeelhouders van Naviva -Carinova, Carintreggeland, ZorgAccent, Vérian en Zorggroep Oude en Nieuwe land- overeenstemming bereikt over de verkoop van Naviva. Zorg van de Zaak wil met de overname haar netwerk en dienstverlening verder uitbreiden op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg. Hoeveel Zorg van de Zaak heeft neergelegd voor Naviva Kraamzorg wil het bedrijf niet bekend maken.

Integrale geboortezorg  

Peter van Maris, directielid bij het Zorg van de Zaak Netwerk: “Kraamzorg bevindt zich exact op het snijvlak van de focusgebieden waarop Zorg van de Zaak zich richt. Hierdoor zien wij kans om in de keten van integrale geboortezorg, de samenwerking tussen alle betrokken professionals in het totale traject van pre- en postnatale zorg te optimaliseren.”

De overname moet nog goedgekeurd worden door de toezichthouders. Partijen verwachten dat de transactie in het vierde kwartaal van 2016 rond is.

Eerder dit jaar nam Zorg van de Zaak het failliete Lelie zorggroep en re-integratiebedrijf Winnock over.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top