HRM

Driezorg zet Ron Jans in om personeel te werven

De Zwolse ouderenzorgaanbieder Driezorg gaat personeel werven met hulp van Ron Jans, voormalig trainer van PEC Zwolle. Met de wervingscampagne hoopt Driezorg naar eigen zeggen nieuwe sterspelers te vinden voor haar zorgteams.

Ron Jans, momenteel technisch manager bij FC Groningen, legt in een filmpje uit wat volgens hem belangrijk is voor een succesvol zorgteam. De onlangs gelanceerde wervingscampagne die tot na de zomer doorgaat, bestaat verder uit advertenties, flyers, posters en een speciale website waar vacatures en filmpjes te vinden zijn. Driezorg kondigt aan ook via social media het nodige te gaan delen.

De zorgaanbieder heeft Ron Jans benaderd omdat zijn vader bij Driezorg-locatie Fermate woont. Jans zegde zijn medewerking aan de campagne toe omdat hij goede ervaringen met Driezorg heeft via zijn vader. Hij werkt belangeloos mee aan de campagne omdat hij de ouderenzorg een warm hart toedraagt: "Je geeft al die hulp en vriendelijkheid en daar krijg je zoveel voor terug. Je bent als verzorgende of huishoudelijke hulp ook het aanspreekpunt en dat waarderen ouderen."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top