ACTUEEL

Bestuurder Freddie Wools vertrekt bij De Passerel

De raad van toezicht (rvt) van stichting De Passerel heeft besloten afscheid te nemen van bestuurder Freddie Wools. Per 1 oktober neemt Thea Bongers zijn taken op interim-basis over.

De Passerel heeft naar eigen zeggen de afgelopen jaren een intensieve organisatieontwikkeling doorgemaakt. De organisatie maakte onder meer de overstap naar werken met zelfregulerende teams. Hierdoor is behoefte ontstaan aan een andere manier van besturen, aldus De Passerel.

De rvt heeft "na een zorgvuldig doorlopen traject" besloten dat de Wools zijn functie als bestuurder neerlegt. Het besluit is genomen in afstemming met de ondernemingsraad en de cliëntenraad van De Passerel. De rvt zegt veel respect en waardering te hebben voor Wools en zijn inspanningen voor de organisatie.

Opdracht

Interim-bestuurder Bongers krijgt de opdracht om de "ingezette ontwikkeling verder te versterken" tot het moment dat een definitieve bestuurder is gevonden. Volgens De Passerel is Bongers een zeer ervaren directeur/bestuurder in de zorg en welzijn. In de afgelopen jaren voerde zij onder meer opdrachten uit voor Proteion, Pantein en Synthese.

De Passerel biedt zorg aan mensen met een beperking in de gemeenten Apeldoorn, Epe, Voorst en Brummen

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top